Virum Dyreklinik nær Lyngby, Holte, Hørsholm - dyrlæger, hund, kat, kanin, marsvin  
GRØNNEVEJ 133E·2830 VIRUM
TLF.45 85 32 71
 
line decor
   FÅ NYHEDSBREV FRA VIRUM DYREKLINIK
line decor

 
 

Vaccination af Kanin

Som kanin-ejer vil man gerne gøre det bedste for sin kanin. Det betyder at den skal have et langt liv uden sygdom. Nogle sygdomme kan forebygges, det gør man ved at vaccinere.

Sundhedseftersyn og vaccination, hvorfor?
Virum Dyreklinik tilbyder et årligt sundhedseftersyn og evt. vaccination. Ved et sundhedseftersyn undersøger vi dit kæledyr fra næsetip til halespids, du har mulighed for at spørge dyrlægen om alt mellem himmel og jord, og vi tager stilling til om din kanin skal vaccineres.

Det vigtigste ved sundhedseftersynet er at vi har mulighed for at fange de små problemer før de vokser sig store, det være sig overvægt, tandproblemer eller begyndende tegn på alderdom.

Hvad er en vaccination?
En vaccine er en opløsning der indeholder død eller svækket virus partikler. Ved at give vaccinen aktiverer man immunsystemet uden at fremkalde egentlig sygdom, immunsystemet lærer at genkende virus og vil defor reagerer hurtigere hvis kaninen skulle blive udsat for sygdommen senere og på den måde undgår man at kaninen bliver syg.

Vaccinationsplan for kaniner:
Kaniner kan vaccineres fra de er 5 år gamle, og en vaccination giver immunitet efter 3 uger, og holder i ca. 1 år, hvorfor årlig revaccination anbefales.

Sygdomme hos kanin, man kan få vaccination imod:

Viral hæmorrhagisk disease: Viral haemorrhagisk sygdom eller VHD hos kaniner er en meget smitsom sygdom. Sygdommen skyldes et calicivirus og rammer kun kaniner, både vilde og tamme. Dødeligheden er på 90 % hos smittede dyr.

Læs mere om VHD her.


Indholdet på virumdyreklinik.dk er udelukkende til informationsbrug og må ikke erstattes af den professionnelle rådgivning og behandling, som gives af den autoriserede dyrlæge ved en konsultation.

 

bestil tid online

 
  .
Find en tid, der passer dig i ro og mag.
Bestil tid til konsultation
 
     
 

Andre Behandlinger

 
 

Andre typiske behandlinger hos dyrlægerne i Virum, nær Lyngby og Holte
Aflivning

Fremmedlegeme - Kontrastrøntgen

Kastration af hund
Sterilisation af hund
Kastration og sterilisation af kat
Narkose
Ormekur
Rejs med dit kæledyr
Røntgen
Sundhedseftersyn med vaccination
Tandrens
Vaccination af hund
Vaccination af kat
Vaccination af kanin
Øremærkning eller chipmærkning

 
     
 

netbutik

 
  Virum Dyrekliniks egen webbutik. Her kan du købe hundefoder, kattemad, kaninfoder, marsvinefoder og diverse plejemidler til dine kæledyr. Ved køb over 200 kr leverer vi gratis i lokalområdet, for køb under 200 kr leverer vi til døren for 20 kr. Eller til gældende takster hos post danmark.  

Besøg vores nye netbutik

Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder en ny service. Vi leverer i hele landet, og tilbyder gratis levering i vores lokalområde.

se netbutikken her!